contacto@arkadion.es Tel. 931277037 / 637259297. C/ Camí de can Quintana, 2-3r-1a. 08350 Arenys de Mar (Barcelona)
ARKADION Serveis educatius i culturals

SERVEIS EDUCATIUS PER A L'ETAPA D'EDUCACIÓ INFANTIL (0- 6 ANYS)

Des d'ARKADION mantenim el propòsit d'aportar valor a l'educació en l'etapa de l'Educació infantil, ja sigui complementant aquelles àrees menys presents en l'educació reglada (i que des d'una perspectiva d'una educació d'excel·lència i/o més completa tenen gran importància), o bé posant a l'abast dels nens, pares, escoles i institucions relacionades amb l'educació un ventall ampli de tallers alhora lúdics i educatius.

Actualment, la nostra àrea de formació principal en aquesta edat és la MÚSICA, però progressivament inclourem en el nostre programa activitats i tallers dirigits als petits científics i als petits humanistes.


En funció del context, del marc educatiu, de la durada i del format, oferim dues línies d'activitats lúdico-formatives per als més petits. Feu clic en aquella que sigui més del vostre interès:

 

A) ACTIVITATS EXTRAESCOLARS MUSICALS

B) TALLERS MUSICALS PER A NENS I NENES

(0-6 ANYS)

Feu clic en la vostra opció:

 

   

Si estàs en l'inoblidable etapa de ser mare gestant, aquí trobareu tu i la teva parella un taller d'estimulació prenatal amb musica i acompanyament musical. Per oferir-li des del 5è mes de gestació la seva primera vivència feliç a través de la música. I és que, sabies que a partir del 5è mes el fetus ja té percepcions auditives del teu cos i de l'entorn? I sabies que aquestes percepcions, auditives i musicals, ja juguen un important paper en la seva configuració cerebral-sensorial?

 

Aquí trobaràs tallers musicals (0-6 anys) per a desenvolupar la seva oïda, la seva sensibilitat artística i la seva creativitat. Tot des d'una forma lúdica i afectuosa:

- Taller de sensibilització musical per a nadons (0-12 mesos i 12-24 mesos), amb acompanyament de la mare, pare o ambdós.

- Tallers de sensibilització musical (a partir de 2 anys)

- Taller de contes musicals

- Taller de música i creativitat

- Taller d'iniciació a la música amb el prestigiós mètode Willems-Orff.

- Taller d'iniciació a l'instrument (piano, violí)

- Taller de Música en anglès (Enjoy the music!)

(v. a sota)

 

 

 

Novetat!

Taller de Música en anglès

"Enjoy the Music"

(3- 6 anys)

 

“Cuando más precoz sea el aprendizaje de una lengua, más eficaz será.” 

 J. A. Portellano, neuropsicòleg i professor titular de la Facultat de Psicologia

(Universidad Complutense de Madrid)

 

 

    Música i anglès en un sol taller. Rimes i cançons angleses infantils recorren els temes clàssics de l’etapa preescolar. El vocabulari i les expressions anglòfones referides als nombres, la família, la natura i les estacions, els colors, les narracions escenificades amb titelles… cobren ara una nova dimensió gràcies a la Música. Així mateix, la melodia fa que el vocabulari i les expressions lingüístiques quedin fixades d’una manera més efectiva i perdurable. L’imparteix una professora especialista de Música amb la col·laboració d’una professora nativa de llengua anglesa, per tal que la dicció sigui transmesa de la manera més precisa als nens i l’educació de l’oïda i la musicalitat sigui desenvolupada en la mateixa mesura.

Llegir més...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Texto debajo de la imagen y de la descripción