contacto@arkadion.es Tel. 931277037 / 637259297. C/ Camí de can Quintana, 2-3r-1a. 08350 Arenys de Mar (Barcelona)
ARKADION Serveis educatius i culturals

 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS D'ÀMBIT MUSICAL

Sabem que tota escola que cerqui una bona qualitat educativa per als seus alumnes i, alhora, una diferenciació en l'excel·lència, té interès en complementar de manera extraescolar aquelles àrees que contribueixen a fomar els nens en les arts, la música, les ciències, i en totes aquelles àrees que edifiquen alhora la seva ment i la seva sensibilitat, sempre des de la coherència i adaptació a la psicologia i l'aprenentatge d'aquestes edats.

Aquesta és, també la motivació d'ARKADION. Es per això qu ens proposem contribuir a aquest propòsit col·laborant amb les escoles o institucions educatives que el comparteixin. Si bé actualment estem especialitzats en l'educació musical per a l'edat infantil, forma part del nostre projecte anar implementant progressivament altres tallers relacionats amb la creació artística, la literària o les ciències.

 

Si visiteu aquesta pàgina des d'una escola, AMPA o similar, i esteu interessats  en que els nens i nenes del centre puguin beneficiar-se d'activitats extraescolars de qualitat,  podeu descarregar el nostre catàleg d'activitats (extraescolars musicals) dirigides a les etapes d'Educació infantil, EP i ESO.

 


Extraesc.Arkadion_curs2017-18.pdf
Download

 

   

 

 

 

 

 

 

Com veureu, la nostra proposta té alguns trets diferenciadors en relació amb el que és usual en aquest tipus d'activitats:

 

  • Professorat especialitzat, titulat i amb formació i experiència pedagògica específica (en el camp de la formació musical, no treballem amb monitors sense aquests requisits).
  • Informes trimestrals complets i acurats als pares i mares.
  • Qualitat pedagògica. Programació coherent i seqüenciada.
  • Vertebració amb possibilitat de continuïtat posterior (a partir dels 7 anys) en el sistema de graus de la Associated Board of the Royal Schools of Music (ABRSM), entitat amb la qual ARKADION n'està vinculada.
  • Organització de representacions d'audició per als pares (Nadal, final de curs, Santa Cecília).
  • Atenció individualitzada a l'infant. Grups reduïts per a garantir la qualitat educativa.
  • Comunicació amb pares i escola per la informació del procés educatiu i per al seguiment indidualitzat de l'alumne/a.