contacto@arkadion.es Tel. 931277037 / 637259297. C/ Camí de can Quintana, 2-3r-1a. 08350 Arenys de Mar (Barcelona)
ARKADION Serveis educatius i culturals

 

 L'Estudi de Música ARKADION ofereix un programa complet de sensibilització musical per als més petits, que abasta des del programa "Rossinyol Blau" dirigit a nadons i als infants fins als 3 anys, i la seva continuïtat en els cursos d'Iniciació a la Música amb els mètodes Willems-Orff (3-6 anys).

 

Ambdós programes formen un sistema de cursos connectats pedagògicaments per a introduir els més petits en les seves primeres experiències sonores i musicals, en un context afectiu, integrador i vivencial, on el cultiu de la pràctica musical amb la veu i instruments diversos, uns hàbits i actituds adequats i una educació auditiva sistemàtica i acurada, contribuiran, juntament amb les seves disposicions naturals, a preparar-lo per a l'etapa musical posterior (a partir dels 7 anys, on podrà escollir tres itineraris possibles per a la seva formació musical).

 

 

   

 

TALLER "El rossinyol blau". Sensibilització musical per a nadons. Música en família.

(0-3 anys) Estructurat en tres tallers:

(I) 0-12 mesos

(II) 12-24 mesos

(III) 2-3 anys

Una entrada afectiva i sensorial a l'univers dels sons, a través d'experiències musicals, jocs de falda, cançons, moixaines, cançons...

 

CURS d'Iniciació a la Música amb els mètodes Willems-Orff  (3-6 anys)Un aprenentatge musical sòlid des de la vivència i la sensibilitat.
Preparant l'oïda, el cor i la ment  amb els reconeguts mètodes de pedagogia musical Willems i Orff.